Tu ne recomanzi, noi te rasplatim‼

Tu ne recomanzi, noi te rasplatim‼

Tu sau copilul tau urmeaza unul din cursurile noastre⁉

Este multumit de noi⁉ De profesori⁉

Recomanda-ne la un apropriat, un prieten sau altor persoane si te rasplatim, atat pe tine cat si pe persoana careia ne-ai recomandat.

Cum⁉

Daca vine un client nou si ne transmite ca a auzit de noi de la tine si tu ne confirmi acest lucru sau ne-ai anuntat, va primi BONUS 10% la orice tip de abonament pe toata durata contractuala. Bonusul nominal aplicat clientului nou trimis de tine se aplica si in cazul tau, nu mai mult de 10% din valoarea abonamentului tau activ in momentul achizitiei de catre client. Adica daca prietenul tau achizitioneaza un abonament de 600 lei, i se aplica o reducere de 60 lei la fiecare abonament achizitionat. Aceeasi reducere, de 60 lei, se aplica la abonamentul tau la urmatoarea achizitie/plata. Daca clientul a achizitionat un abonament de 800 lei si tu ai un abonament de 600 lei, la el se aplica reducerea de 80 lei (10%) insa la tine se aplica reducerea de 10% la abonamentul tau, respectiv 60 lei.

Iesiti in castig, pe langa faptul ca beneficiati de servicii de calitate, mai aveti si bonusuri.

Aceste beneficii sunt valabile tot timpul in care exista relatii contractuale atat cu dvs cat si cu cei carora ne-ati recomandat. Astfel, la o recomandare, pac – 10% reducere la abonament. Nu exista limita la recomandari. Deci, la cat mai multe recomandari. Daca ati facut 10 recomandari e clar ca beneficiati de serviciile noastre in mod gratuit 🙂 🙂 🙂

Oferta este valabila doar in cazul achizitiei unuia dintre abonamentele de catre persoana careia ne-ai recomandat. Daca faci mai multe recomandari, pentru fiecare recomandare se va adauga cate un bonus.

Spor si Succes‼

Si nu uita: Investesti in tine! Investesti in copilul tau! Investesti in VIITOR. Noi suntem aici, alaturi de tine!

Distribuie
fb-share-icon