Managementul stresului pentru examene

Managementul stresului pentru examene

 

Ți-ai dori ca adolescentul tău să-și păstreze calmul, încrederea în sine, claritatea și focusul atunci când este în mijlocul unui examen?

Ți-ai dori să aibă o motivație susținută si rezilientă? Să înțeleagă și astfel să abordeze diferit ce înseamnă de fapt un examen în perspectiva mai largă a împlinirii sale personale și profesionale?

Ai vrea să stăpânească niște tehnici care să-l ajute să se relaxeze, să respire corect, astfel încât să poată să-și manifeste în timpul examenului potențialul și valoarea sa adevărată și să primească o evaluare corectă?

Te gândești să-l ajuți să se pregătească din timp mental și emoțional, să învețe cum să-și păstreze motivația, să-și formeze perseverența, să-și cultive atenția și claritatea?

 

Atunci cursul acesta este pentru adolescentul tău.

 

  • Îl vom ajuta să știe cum să-și dezvolte și să își pună în valoare competențele care vor fi punctate la examen;
  • Va ști să se organizeze din timp în mod eficient;
  • Își va dezvolta focusul, claritatea și încrederea în sine;
  • Îl vom învăța tehnici de memorare pentru a reține mai ușor informațiile de care are nevoie;
  • Va înțelege cum să interpreteze corect cerințele examenului, cu calm și stăpânire de sine, astfel încât să nu irosească puncte;
  • Își va face împreună cu noi un plan personal de management al stresului, o listă de obiective (“dream board/vision board”) și un plan de mod de viață sănătos (dietă, somn, activități recreaționale pozitive, care induc o stare de bine și ajută la echilibrarea balanței neurotransmițătorilor);
  • Va învăța tehnici de relaxare și eliberare a stresului, eficiente în situații de examinare.

 

 

Trainer: Todorov Ana-Maria, Coach, “Brain Coach” recunoscut de Federația Internațională de Coaching,  consilier vocațional și facilitator educațional.

 

Durată: 5 ședințe

Preț: 750 de lei/persoana la modul de grup – minim 2 persoane

Pentru modulul individual, va rugam sa ne contactati.

Distribuie