Brain coaching for children and teenagers

Brain coaching for children and teenagers

Program pentru antrenarea minții și dezvoltarea armonioasă a copilului și adolescentului

Brain coaching for children and teenagers

 

 

Acest program este o combinație de coaching, elemente de consiliere vocațională și formare educațională (antrenarea minții/creierului pentru creșterea performanțelor cognitive).

 

 

  • Îți dorești pentru copilul sau adolescentul tău să își găsească motivația și drumul în viață? Să nu abandoneze la primul obstacol, să fie perseverent și rezilient?
  • Vrei să își descopere aptitudinile și ceea ce îl însuflețește, să câștige competențe și pe toate acestea să le transforme într-o bază pentru proiectele lui profesionale/jobul din viitor?
  • Ai vrea să învețe cu mai multă curiozitate, ușurință și pasiune și să extindă învățarea ca proces de cunoaștere peste limitele programei formale, astfel încât să poată exprima cât mai mult din cine este el și să devină mai colaborativ în relații cu părinții, nu din obediență, ci pentru că se simte mai împlinit, mai înțeles și are mai puține frustrări și mai multă bucurie în viața lui?
  • Ți-ai dori pentru copilul tău să-și antreneze mintea, să afle despre tehnici de memorare, să-și antreneze atenția, să își dubleze sau chiar tripleze viteza de citire, să reînvețe cum să învețe și să își crească performanțele cognitive, în general?

 

Atunci acest program este pentru copilul/adolescentul tău.

 

 

N.B. Programul va include și 1 ședință de coaching gratuită pentru părinți, pentru optimizarea relației părinte-copil/părinte-adolescent

Trainer: Todorov Ana-Maria, coach, Brain Coach recunoscut de Federația Internațională de Coaching și facilitator educațional.

 

 

Durată: abonament de 10 ședințe, reînnoibil

Preț: 1750 lei

 

 

Distribuie