Curs practic de contabilitate!

Curs practic de contabilitate!

Pentru că ne gândim și la cei mai mari, nu numai la copii, lansăm curs practic de contabilitate în sistem online cu formatori profesionali experimentați, membri ai Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Vrei sa lucrezi într-un domeniu provocator și să ai venituri constante? Iți recomandăm cursul nostru de contabilitate, curs interactiv și practic, în urma căruia dobândești competențe de contabil care te ajută în dezvoltarea ta profesională.

Nu ai nevoie de diplomă pentru a te angaja în domeniul financiar-contabil ci doar de experienta practică și competențe. Și noi ți le oferim prin cursul nostru.

Poate nu vrei să te angajezi în domeniu dar ai o firmă deja sau ai în proiect să faci o afacere. Cursul te ajută să înțelegi mai bine contabilitatea unei firme.

Înscrie-te la curs prin formularul de contact cu mențiunea CONTABILITATE și de restul de ocupăm noi.

La finalul cursului va fi o testare și cei mai buni dintre cursanți au șanse reale să-și găsească un job oferit de partenerii noștri în financiar-contabilitate.

Așa că nu rata șansa să înveți o meserie nobilă și să iei și un job serios, pe perioada îndelungată. Sau și mai tare, să începi să faci contabilitate în nume propriu printr-o franciză. Da, ai citit bine!

Noi facem lucrurile să se întâmple.

Deci vă așteptăm cu drag!

Costul cursului: 1000 lei, plătibil în 2 transe.

Perioada de înscriere: 23.05-11.06.2022.

Cursul se desfășoară în grupe de 4-5 cursanți și are 10 ședințe a câte 2 ore, de regulă seară, după orele 18.00

Distribuie
fb-share-icon