Sesiuni de pregatire intensiva pentru examenele naționale (evaluare nationala, bacalaureat) 2021

Sesiuni de pregatire intensiva pentru examenele naționale (evaluare nationala, bacalaureat) 2021

Gata! S-au terminat sarbatorilor! Trebuie sa ne apucam de treaba! Timpul trece destul de repede si deodata ne trezim fata in fata cu provocarile generate de examenele nationale, foarte importante pentru viitorul copiilor.

In prag de examen, copiii au nevoie de certitudini. A te simți stapan pe ceea ce stii si poti e in mare masura o garantie a succesului.

Tocmai in acest punct crucial ne dorim sa intervenim: in asigurarea unei tușe finale care sa le solidifice elevilor cunostintele si competentele dobandite pana la acest moment. Va propunem asadar sesiuni de cate 10 sedinte de cursuri de pregatire pentru toate (sau, dupa caz, unele dintre) materiile de la examenele finale.

Aceste sesiuni de pregatire intensiva vor demara cu o evaluare a elevilor, la romana si matematica, dar, la cerere, si la alte materii, in acord cu programa scolara si conform rigorilor baremelor oficiale, astfel incat sa le oferim elevilor un instrument de autoevaluare realist care sa le dea masura achizitiilor lor. Profesorii nostri sunt specialisti in domeniile lor si excelenti pedagogi, cu totul dedicati elevilor.

Cursurile intensive pot avea loc in regim de “meditatie” (individuala, semi-individuala sau in grupa de maxim 4 elevi), online sau la sediul nostru din str. Maguricea, sau de “lectie” online (la care elevii participa “ca la scoala”, cu optiunea de a salva lectia si de a o accesa oricand).

Tarifele sunt urmatoarele:

Materie Tip sedinta Tarif 
Matematica Individual 140 lei
Semi-individual 110 lei
Grupa 80 lei
Limba si Literatura romana Individual 130 lei
Semi-individual 110 lei
Grupa 80 lei
Alte materii Individual 130 lei
Semi-individual 110 lei
Grupa 80 lei
Abonament 10 sedinte, indiferent de materie Individual 1200 lei
Semi-individual 900 lei
Grupa 700 lei
Lectii online, indiferent de materie Grupa 50 lei

Sedinta tine 2 ore. Cursurile vor incepe din 11.01.2021 si se vor desfasura dimineata, intre orele 8-12 si dupa amiaza, in intervalul 14-20, de luni pana vineri. Frecventa cursurilor va fi bisaptamanala. Sedintele pot fi online, offline sau hibrid.

Sedintele de la sediul nostru se tin in conditii de siguranta sanitara, cu respectarea recomandarilor autoritatilor privind combatarea raspandirii virsului COVID-19. Participantii vor purta masca si vor pastra distanta de minim 1.5 m. Salile sunt aerisite si dezinfectate dupa fiecare sedinta. La intrarea in sediu, participantii se vor dezinfecta.

La finalul unui modul de 10 sedinte se vor organiza testari gen simulare examene.

PROMO: Cei care achizitioneaza un abonament de 10 sedinte in luna ianuarie vor intra la tombola de la inceputul lunii februarie 2021, in cadrul careia se va extrage un castigator de un voucher de 1000 lei care poate fi folosit la achizitia de noi abonamente de cursuri si meditatii organizate de centrul nostru.

Cei care achizitioneaza un abonament la o anumita materie si mai doreste si alta materie, pentru cel de-al doilea abonament vor primi o reducere de 200 lei. Oferta nu este valabila pentru abonamentele la grupa.

Va asteptam cu drag!

INVESTESTE IN TINE! INVESTESTE IN VIITORUL TAU!