Sesiuni de pregatire intensiva pentru examene- 2024

Sesiuni de pregatire intensiva pentru examene- 2024

Nu lasa pe maine ce poti face de azi! Trebuie sa ne apucam de treaba! Timpul trece destul de repede si deodata ne trezim fata in fata cu provocarile generate de examenele nationale, foarte importante pentru viitorul copiilor.

In prag de examen, copiii au nevoie de certitudini. A te simți stapan pe ceea ce stii si poti e in mare masura o garantie a succesului.

Tocmai in acest punct crucial ne dorim sa intervenim: in asigurarea unei tușe finale care sa le solidifice elevilor cunostintele si competentele dobandite pana la acest moment.

Vrei sa iti maresti nota la examenul care se apropie? Inscrie-te ACUM la cursurile noastre intensive de pregatire pentru examene. 

Va propunem asadar sesiuni de cate 5 sedinte de cursuri de pregatire intensiva pentru toate (sau, dupa caz, unele dintre) materiile de la examenele finale.

Costul pe sesiune de 5 sedinte:

  • Evaluare Nationala (cls.8) – 850 lei
  • Bacalaureat – 1200 lei

Daca se fac grupe de cate 2-4 elevi pe nivel – reducere de 20% din pret.

Aceste sesiuni de pregatire intensiva vor demara cu o evaluare a elevilor, la romana si matematica, dar, la cerere, si la alte materii, in acord cu programa scolara si conform rigorilor baremelor oficiale, astfel incat sa le oferim elevilor un instrument de autoevaluare realist care sa le dea masura achizitiilor lor. Profesorii nostri sunt specialisti in domeniile lor si excelenti pedagogi, cu totul dedicati elevilor.

Sedinta tine 2 ore acadamenice (50 min cu 10 min pauza).

Cursurile se vor desfasura dimineata, intre orele 8-12 si dupa amiaza, in intervalul 14-20, de luni pana vineri. Frecventa cursurilor va fi saptamanala sau bisaptamanala.

Cei care achizitioneaza un abonament la o anumita materie si mai doreste si alta materie, pentru cel de-al doilea abonament vor primi o reducere de 100 lei. Oferta nu este valabila pentru abonamentele la grupa.

Va asteptam cu drag!

INVESTESTE IN TINE! INVESTESTE IN VIITORUL TAU!

Distribuie
fb-share-icon