Sesiune de pregătire intensiva pentru examenele naționale

Sesiune de pregătire intensiva pentru examenele naționale

Sesiune de pregătire intensiva pentru examenele naționale (evaluare nationala, bacalaureat)

 

In prag de examen, copiii au nevoie de certitudini. A te simți stapan pe ceea ce stii si poti e în mare măsură o garanție a succesului.

Tocmai in acest punct crucial ne dorim să intervenim: în asigurarea unei tușe finale care să le solidifice elevilor cunostintele si competentele dobandite pana la acest moment. Va propunem asadar o sesiune intensă de 10 zile de cursuri de pregătire pentru toate (sau, dupa caz, unele dintre) materiile de la examenele finale.

Aceasta sesiune de pregatire intensiva va demara cu o sedinta de simulare de examen, la romana si matematica, dar, la cerere, si la alte materii, in acord cu programa scolara si conform rigorilor baremelor oficiale, astfel incat sa le oferim elevilor un instrument de autoevaluare realist care sa le dea masura achizitiilor lor. Profesorii nostri sunt specialisti in domeniile lor si excelenti pedagogi, cu totul dedicati elevilor.

 

Cursurile intensive pot avea loc în regim de “meditatie” (individuala, semi-individuala sau in grupa de maxim 4 elevi), online sau la sediul nostru din str. Maguricea, sau de “lectie” online (la care elevii participa “ca la scoala”, cu optiunea de a salva lectia si de a o accesa oricand).

 

Tarifele sunt urmatoarele:

 

Materie Tip sedinta Tarif 
Matematica Individual 130 lei
Semi-individual 110 lei
Grupa 80 lei
Limba si Literatura romana Individual 120 lei
Semi-individual 100 lei
Grupa 80 lei
Alte materii Individual 130 lei
Semi-individual 110 lei
Grupa 80 lei
Abonament 10 sedinte, indiferent de materie Individual 1100 lei
Semi-individual 900 lei
Grupa 700 lei
Lectii online, indiferent de materie Grupa 50 lei

 

Sedinta tine 2 ore. Cursurile vor incepe din 02.06.2020 si se vor desfasura dimineata, intre orele 8-12 si dupa amiaza, in intervalul 14-20.

Sedintele de la sediul nostru se tin in conditii de siguranta sanitara, cu respectarea recomandarilor autoritatilor privind combatarea raspandirii virsului COVID-19. Participantii vor purta masca si vor pastra distanta de minim 1.5 m. Salile sunt aerisite si dezinfectate dupa fiecare sedinta. La intrarea in sediu, participantii se vor dezinfecta.

 

NB: Nu pretindem în niciun caz ca aceste 10 zile de pregatire intensa ar putea suplini pregatirea sustinuta continua din timpul anilor de scoală sau rezolva lacune majore; strategia didactică adaptata la acest “regim de pregatire de urgenta” va viza consolidarea cunostintelor si competentelor, detectarea unor vulnerabilitati la nivelul acestora si corectarea lor, lamurirea unor incertitudini si verificarea finala (simularea).

 

Distribuie