REZERVA UN LOC LA CEI MAI BUNI PROFESORI!

REZERVA UN LOC LA CEI MAI BUNI PROFESORI!

Stim ca e luna iunie si mai e un pic si vine Vacanta mare. Ti-ai facut deja planuri cu copilul tau pentru vara. Poate il trimiti la bunici, in tabere (apropo si noi organizam asa ceva), excursii sau il lasi liber ca te-ai gandit ca e prea multa materie la scoala si are nevoie de o pauza. E decizia ta. Dar toate astea vor trece si va trebui sa te intorci la activitatile obisnuite. Trece timpul foarte repede. Si noi vrem ca inceperea cursurilor scolare sa nu te ia pe nepregatite. Vorba aceea: sa-ti faci sanie vara si caruta iarna.

Copilul tau se va intoarce la scoala. Si pentru ca exista riscul ca ce se intampla la scoala nu este acoperitor pentru pregatirea de examene, venim noi in intampinarea voastra cu o echipa de profesori foarte buni, dedicati copiiilor si organizam programe de pregatire individuala sau la grupe de maximum 3 copii, la materiile scolare, in special pentru sustinerea examenelor (Evaluare Nationala sau Bacalaureat), gen matematica, limba si literatura romana, istorie, geografie, fizica, chimie, engleza etc.

Insa locurile sunt limitate.

Asa ca nu mai sta si REZERVA UN LOC LA PROGRAMUL NOSTRU DE PREGATIRE.

Ce trebuie sa faci?

Contacteaza-ne prin formularul de contact cu codul REZERV2022 sau pe Whatsapp la 0720.788.997.

Pentru Rezervare se plateste o taxa de 300 lei, pana in 30 iunie 2022 si in septembrie, cand vor incepe cursurile la noi, se va achita diferenta de abonament de 10 sedinte.

Acum vine si cadoul din partea noastra:

2 SEDINTE GRATUITE la primul abonament daca faci REZERVAREA pana in 30.06.2022

Platesti acum doar 300 lei si ai GARANTAT 2 sedinte in plus la abonament.

Daca te razgandesti pana in 15.08.2022 – iti vom returna banii in termen maxim de 14 zile de la anunt. Ulterior, se va opri o taxa de 150 lei.

Nu aduce anul ce aduce luna, asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-ti rezervarea la centrul nostru pentru o pregatire de top la materiile scolare.

REZERVA ACUM CA SA AIBA UN VIITOR MAI BUN COPILUL TAU.

Stiti care este cea mai limitata resursa si o avem cu totii? TIMPUL. Da, timpul este resursa limitata. Fiecare din noi are DOAR 24 ORE/ZI. Nu mai mult, nu mai putin.

De aceea locurile sunt limitate la noi pentru ca TIMPUL ESTE LIMITAT.

Asa ca nu ezita si contacteaza-ne ca sa prinzi un loc pentru copilul tau la cei mai buni profesori pentru urmatorul an scolar 2022-2023.

Nu esti multumit de profesorul alocat si ne anunti in 24 ore de la prima sedinta, iti recomandam un alt profesor. Daca nici acela nu este (desi este improbabil acest lucru) iti vom returna toti banii dar numai in cazul in care ne anunti in 24 ore de la sedinta.

A, era sa uitam: daca ne recomanzi iti mai facem un cadou. Detalii AICI…

Tarifele la abonamente de 10 sedinte (sedinta=1.5-2 ore) sunt cele de AICI…

FACETI REZERVAREA ACUM si iti mai oferim un AVANTAJ si anume:

  • Tarifele din oferta educational 2022, raman neschimbate pana la finele anului scolar, respectiv pana in IUNIE 2023 inclusiv.

Asa ca MESAJ PE WHATSAPP LA 0720.788.997 sau COD REZERV2022 prin formularul de contact.

OFERTA VALABILA PANA IN 30.06.2022.

In rest, SANATATE MAXIMA SI NUMAI BINE.

INVESTESTE IN TINE! INVESTESTE IN COPILUL TAU! INVESTESTE IN VIITOR!

Distribuie