Rezerva un loc la cei mai buni profesori!

Rezerva un loc la cei mai buni profesori!

Au inceput inscrierile la centrul nostru de meditatii pentru anul scolar 2022-2023. Timpul trece repede. Nici nu iti dai seama si, pac, copilul tau da examen.

Nu ezita. Stim ca inca mai e vacanta dar nu mai e mult si incepe scoala. Si da, copilul tau se va intoarce la scoala. Si pentru ca exista riscul ca ce se intampla la scoala nu este acoperitor pentru pregatirea de examene, venim noi in intampinarea voastra cu o echipa de profesori foarte buni, dedicati copiiilor, si organizam programe de pregatire individuala sau la grupe de maxim 3 copii, la materiile scolare, in special pentru sustinerea examenelor (Evaluare Nationala sau Bacalaureat), gen matematica, limba si literatura romana, istorie, geografie, fizica, chimie, engleza etc.

Insa locurile sunt limitate.

Asa ca nu mai sta si REZERVA UN LOC LA PROGRAMUL NOSTRU DE PREGATIRE.

Ce trebuie sa faci?

Contacteaza-ne prin formularul de contact cu codul REZERV2022 sau pe Whatsapp la 0720.788.997.

Pentru Rezervare se plateste o taxa de 300 lei, pana in 25.08.2022 si in septembrie, cand vor incepe cursurile la noi, se va achita diferenta de abonament de 10 sedinte, conform ofertei educationale 2022-2023 (vezi LINK).

Acum vine si cadoul din partea noastra:

2 SEDINTE GRATUITE la primul abonament daca il achiti integral plus VOUCHER DE 200 LEI la achizitia unui alt abonament la alta materie scolara sau la o limba straina. Oferta valabila pana in 25.08.2022.

Nu aduce anul ce aduce luna, asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-ti rezervarea la centrul nostru pentru o pregatire de top la materiile scolare.

REZERVA ACUM CA SA AIBA UN VIITOR MAI BUN COPILUL TAU.

Stiti care este cea mai limitata resursa si o avem cu totii? TIMPUL. Da, timpul este resursa limitata. Fiecare din noi are DOAR 24 ORE/ZI. Nu mai mult, nu mai putin. De aceea locurile sunt limitate la noi pentru ca TIMPUL ESTE LIMITAT.

Asa ca nu ezita si contacteaza-ne ca sa prinzi un loc pentru copilul tau la cei mai buni profesori.

Nu esti multumit de profesorul alocat si ne anunti in 24 ore de la prima sedinta, iti recomandam un alt profesor. Daca nici acela nu este (desi este improbabil acest lucru) iti vom returna toti banii dar numai in cazul in care ne anunti in 24 ore de la sedinta.

A, era sa uitam: daca ne recomanzi iti mai facem un cadou. Detalii AICI…

 

 

FACETI REZERVAREA ACUM si iti mai oferim un AVANTAJ si anume:

  • Tarifele de mai sus, raman neschimbate pana la finele anului scolar, respectiv pana in IUNIE 2023 inclusiv.

Asa ca MESAJ PE WHATSAPP LA 0720.788.997 sau COD REZERV2022 prin formularul de contact.

OFERTA VALABILA PANA IN 25.08.2022.

In rest, SANATATE MAXIMA SI NUMAI BINE.

 

INVESTESTE IN TINE! INVESTESTE IN COPILUL TAU! INVESTESTE IN VIITOR!

Distribuie