Real

Real

Avem cel mai tare colectiv de profesori de matematică, economie, fizică, chimie, informatică din București. Pregătim toate tipurile de examinări, testele inițiale, lucrări de control, teze.

Pregătim examenul de Evaluare Națională, Bacalaureatul (toate profilele M1, M2, M3), admiterea (Facultatea de Matematică, Politehnica), precum și examenele de la diferite facultăți (anul I si anul II).

Mai bine zis, orice elev, începând cu clasa a II-a și până în anul II de facultate, poate apela la serviciile noastre.

Avem și câteva noutăți:

Centrul de matematică pentru clasa a IV-a, respectiv clasa a V-a, care se adresează copiilor pasionați de matematică și care se pregătesc pentru diferite concursuri (Olimpiade, Concursul Lumina Math, Concursul Laurențiu Panaitopol etc).

Matematica trasnita cu proful trasnit Sebi, adresata tuturor copiilor mai mult sau mai putin pasionati de matematica care doresc sa invete tainele matematici intr-o forma distractiva.

Meditațiile la Contabilitate care vizează elevii înscriși la unul dintre liceele cu profil economic din București și întâmpină dificultăți sau vor să aprofundeze această materie, precum și studenții de la ASE, orice profil. Nu excludem nici persoanele care sunt angajate cu funcția de contabil și au nevoie de consultanță.

Centrul de informatică pentru juniori se adresează copiilor din clasa a II-a, clasa a III-a și clasa a IV-a care vor fi antrenați într-un mod original, modern și atractiv pentru a deprinde tainele programării.

MEDITAȚII MATEMATICĂ – CLASELE I-XII

Organizăm meditații la MATEMATICĂ pentru clasele I-XII, pregătire pentru evaluare națională, bacalaureat, admitere facultate etc.

Ședințe individuale a câte 2 ore, în orice zi a săptămânii, program flexibil.

Onorariu –  de la 120 lei.

MEDITAȚII FIZICĂ – CLASELE I-XII

Organizăm meditații la FIZICĂ pentru clasele I-XII, pregătire pentru evaluare națională, bacalaureat, admitere facultate etc.

Ședințe individuale a câte 2 ore, în orice zi a săptămânii, program flexibil.

Onorariu – 120 lei

MEDITAȚII CHIMIE – CLASELE I-XII

Organizăm meditații la CHIMIE pentru clasele I-XII, pregătire pentru evaluare națională, bacalaureat, admitere facultate etc.

Ședințe individuale a câte 2 ore, în orice zi a săptămânii, program flexibil.

Onorariu – 120 lei

MEDITAȚII INFORMATICĂ – CLASELE I-XII

Organizăm meditații la limba română pentru clasele I-XII, pregătire pentru evaluare națională, bacalaureat, admitere facultate etc.

Ședințe individuale a cate 2 ore, în orice zi a săptămânii, program flexibil.

Onorariu – de la 140 lei

Pentru ședințe semiindividuale, se oferă discount de 15%, iar pentru cele de grup – 30%.

Pentru clasa a XII-a onorariul este de 140 lei-individual, 110 lei/pers – semi-individual, 90 lei/pers – grup de maxim 4 pers.

Ne puteți trimite întrebările și mesajele dumneavoastră și prin intermediul formularului de mai jos: