Program pentru învățare eficientă, gândire profundă și managementul stresului la examenul de admitere la facultate, dedicat tinerilor.

Program pentru învățare eficientă, gândire profundă și managementul stresului la examenul de admitere la facultate, dedicat tinerilor.

În fața provocării examenului de admitere la facultate, tinerii se confruntă adesea cu o presiune imensă. Cu atâtea informații de asimilat, subiecte de studiu complexe și stresul examenului în sine, găsirea unei căi pentru a face față acestor provocări devine esențială. Astfel, Ana Maria Todorov, coach și brain coach, profesor și părinte, vă prezintă un program educațional inovator, destinat adolescenților, care abordează învățarea optimă, gândirea profundă și managementul stresului.

 

Acest program este mai mult decât o simplă pregătire pentru examenul de admitere; este o călătorie de transformare interioară. Tinerii vor descoperi metode de optimizare a potențialului lor de învățare și vor proiecta obiective de viață mai largi pentru a-și contura un viitor semnificativ.

 

În cadrul acestui program, vei experimenta o transformare semnificativă și un dezvoltare personală susținută pe parcursul ședințelor. Iată ce vei învăța și dezvolta:

 

 1. Învățare eficientă: Veți fi pregătiți să vă antrenați mintea folosind cele mai eficiente tehnici și strategii de memorare și concentrare. Veți explora concepte precum curba uitării, curba învățării, metoda loci și tehnica Pomodoro. De asemenea, veți dezvolta gândirea logico-matematică, învățând să eliminați blocajele care vă pot împiedica să abordați cu succes subiecte matematice complexe.
 2.  Concentrare și organizare: Vă veți antrena atenția și veți învăța modalități eficiente de structurare și organizare a informației. Veti deveni maestru în utilizarea uneltelor precum hărțile mentale, metoda cadranelor și schemele. Veți descoperi, de asemenea, cum să vă transformați tehnicile de notare pentru o învățare inteligentă, eficientă și pentru a putea reactualiza informațiile oricând este necesar.

 

 1. Viteză de lectură: Programul vă va învăța să vă dublați sau chiar să vă triplați viteza de citire fără a compromite înțelegerea textului. Veți învăța să gândiți în profunzime și să vă îmbunătățiți performanțele cognitive.

 

 1. Gândire pozitivă și schimbarea mentalității: Veți remodela gândurile negative, identificând și înlocuind gândurile sabotoare cu alternative benefice. Veți descoperi programele de gândire defectuoase și le veți înlocui cu unele funcționale, care vă vor sprijini în atingerea obiectivelor.

 

 1.  Cunoașterea creierului: Veți învăța despre procesele care au loc în creierul vostru la vârsta adolescenței, cum ar fi neurogeneza (nasterea de noi neuroni) și neuroplasticitatea (abilitatea creierului de a forma noi conexiuni neuronale). Veți înțelege cum să vă folosiți aceste cunoștințe pentru a vă îmbunătăți abilitățile cognitive.

 

 1. Autocontrol și gestionarea impulsurilor: Veți învăța să vă controlați impulsurile și să construiți un spațiu mental între impuls și reacție prin antrenament, promovând comportamentul echilibrat și controlat.

 

 1.  Abilități de dezvoltare personală: Programul vă va ajuta să dezvoltați abilități de soft skills, precum gândirea creativă, gândirea critică, comunicarea eficientă, luarea deciziilor și soluționarea conflictelor. Veți deveni un bun ascultător și veți învăța să colaborați eficient în echipă. De asemenea, veți dobândi abilități precum scrisul și vorbitul în public.

 

 1. Planificare și obiective de viață: Veti crea o hartă a obiectivelor personale (vision board) însoțită de pașii concreți necesari pentru a le atinge. Veți învăța să vă apropiați de învățare cu curiozitate, ușurință și pasiune, extinzând învățarea dincolo de limitele programului formal.

 

 1. Comunicare și relații interpersonale: Veti îmbunătăți relația de comunicare cu părinții și cu anturajul prin dezvoltarea unei mentalități empate, deschise și colaborative. Veti înțelege mai bine perspectivele celorlalți și veți dezvolta relații de tip win-win și rețele de suport pentru proiectele personale.
 2.  Încredere de sine și gestionarea stresului: Programul vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine, să înțelegeți și să gestionați emoțiile, și să vă mențineți calmul, focusul și claritatea în situații de examen.

 

 1. Strategii pentru examene: Veti învăța trucuri și sfaturi pentru a vă pregăti în perioada premergătoare examenelor, cum să vă hrăniți creierul cu alimentele potrivite, cum să vă odihniți, cum să gestionați cerințele examenului și cum să vă organizați timpul pentru rezolvarea subiectelor.

 

 1.  Viață sănătoasă: Veti deprinde bune practici pentru un stil de viață sănătos, incluzând alimentația, somnul, mișcarea și igiena mentală. Veti atinge un echilibru în toate aspectele vieții voastre.

 

 

Pentru a vă înscrie în acest program, puteți opta pentru ședințe individuale sau pentru sesiuni de grup cu minim doi și maxim cinci participanți.

Prețurile sunt următoarele:

 

-Pachet individual: 1850 Ron

-Pachet de grup: 990 Ron (per participant)

 

Acest program nu este doar despre pregătirea pentru examenul de admitere, ci despre dezvoltarea voastră ca indivizi. Veți învăța să vă cunoașteți mai bine, să vă controlați emoțiile și să vă perfecționați abilitățile de învățare și gândire. Veți avea toate instrumentele necesare pentru a face față cu încredere provocărilor academice și personale. Nu lăsați presiunea examenului să vă copleșească! Înscrieți-vă în programul nostru și începeți călătoria către o învățare eficientă, gândire profundă și gestionarea stresului. Ana Maria Todorov și echipa sa vă stau la dispoziție pentru a vă ghida pe acest drum de dezvoltare personală și academică.

Distribuie