Pregătire intensiva pentru sesiunea de toamnă a bacalaureatului (august-septembrie 2020): 1 iulie – 17 august 2020

Pregătire intensiva pentru sesiunea de toamnă a bacalaureatului (august-septembrie 2020): 1 iulie – 17 august 2020

Le suntem alături elevilor claselor a XII-a care participa la sesiunea din toamna a bacalaureatului. Ii invitam, asadar, la o sesiune de pregatire intensivă de 6 saptamani, pe care le vom consacra solidificarii cunostintelor si competentelor necesare succesului la bac. Profesorii nostri sunt specialisti in domeniile lor si excelenti pedagogi, cu totul dedicati elevilor, care vor face tot ce le sta in putinta pentru a se asigura ca elevii lor vor avea rezultate bune si foarte bune la examene.

Cursurile intensive pot avea loc în regim de “meditatie” (individuala, semi-individuala sau in grupa de maxim 4 elevi), online sau la sediul nostru din Aviatorilor.

Tarifele sunt urmatoarele:

Materie Tip sedinta (2h) Tarif
Matematica Individual 130 lei
Semi-individual 110 lei
Grupa 80 lei
Limba si Literatura romana Individual 120 lei
Semi-individual 100 lei
Grupa 80 lei
Alte materii Individual 130 lei
Semi-individual 110 lei
Grupa 80 lei
Abonament 10 sedinte, indiferent de materie Individual 1100 lei
Semi-individual 900 lei
Grupa 700 lei

 

Meditatiile vor incepe din 1 iulie 2020 si se vor desfasura până în 17 august, dimineata, intre orele 8-12 si dupa amiaza, in intervalul 14-20.

Sedintele de la sediul nostru se tin in conditii de siguranta sanitara, cu respectarea recomandarilor autoritatilor privind combatarea raspandirii virsului COVID-19. Participantii vor purta masca si vor pastra distanta de minim 1.5 m. Salile sunt aerisite si dezinfectate dupa fiecare sedinta. La intrarea in sediu, participantii se vor dezinfecta.

NB: Nu pretindem în niciun caz ca aceste saptamani de pregatire intensa ar putea suplini pregatirea sustinuta continua din timpul anilor de scoală sau rezolva lacune majore; strategia didactică adaptata la acest “regim de pregatire de urgenta” va viza consolidarea cunostintelor si competentelor, detectarea unor vulnerabilitati la nivelul acestora si corectarea lor, lamurirea unor incertitudini si verificarea finala (simularea – in acord cu programa scolara si conform rigorilor baremelor oficiale, astfel incat sa le oferim elevilor un instrument de autoevaluare realist care sa le dea masura achizitiilor lor.)