Oferta lunii: Before School – de la 1200 lei

Oferta lunii: Before School – de la 1200 lei

Incepand cu anul scolar 2019/2020, am lansat Programul „Before School”, destinat elevilor din clasele V-VIII, cu scopul pregatirii pentru examenele vietii, in special pentru Evaluarea Nationala, si pentru dezvoltare personala si profesionala. In luna FEBRUARIE 2020 avem oferte speciale pentru cei din clasa a V-a si nu numai.

In programul „Before School” sunt implicati profesori de elita, dedicati copiilor, cu experienta pedagogica solida si cu o metodologie eficienta specifica pregatirii pentru examene.

Vorbim aici de un ALTFEL DE BEFORE SCHOOL.

Programul se desfasoara in cadrul centrului nostru din Str.Maguricea, nr.11, bl.3K, ap.1, sector 1, Bucuresti, la 1 min de Scoala nr.12 Herastrau, 3 min de statia de metrou Aurel Vlaicu. Practic, copiii vin la noi ca sa aprofundeze materiile de baza, sa-si faca temele pentru scoala, sa se joace si sa socializeze. Pentru fiecare materie/disciplina avem profesori dedicati, specialisti in domeniile respective. Timpul petrecut eficient alaturi de profesorii nostri le permite copiilor ca, odata intorsi acasa, sa nu mai aiba grija temelor, sa stea cu parintii, fratii, sa se joace, sa se uite la TV sau sa faca orice alte activitati care nu au legatura cu scoala.

Orarul este L-V, 8.00-12.00.

In fiecare zi au loc cursuri de pregatire de cate 1.5/2 ore la materiile de baza: limba si literatura romana (1 sedinta), matematica (2 sedinte), limba engleza (1 sedinta sau 2 sedinte) si o sedinta de alte optionale (Informatica, franceza, educatie antreprenoriala/financiara) si program de voie – de regula vinerea.

Programul cursurilor va fi anuntat in saptamana premergatoare. De regula este stabilit pentru tot sezonul dar poate suferi modificari, care vor fi anuntate cel tarziu in saptamana premergatoare.

UPDATE:

Programul pentru clasa a V-a va fi urmatorul: limba si literatura romana – miercuri, matematica – marti si joi, engleza – luni, alte activitati – vineri.

Atentie! Ultimele 2 locuri disponibile pentru clasa a V-a. Nu ratati!

In restul timpului, copiii pot desfasura urmatoarele:

  • activitati recreative (sah, monopoly, rummy etc)
  • teme pentru scoala
  • servirea mesei (nu se asigura masa ci doar spatiu) etc.

Costul este de 150 lei/zi.

Oferte:

abonament saptamanal – 700 lei, redus de la 750 lei

abonament lunar – 2100 lei, redus de la 2800 lei (practic platesti 3 saptamani si a 4-a – gratuita)*

* Abonament lunar inseamna 4 saptamani. In cazul lunilor cu vacanta (de exemplu, decembrie, ianuarie, aprilie, iunie), saptamanile neefectuate se reporteaza.

SUPER OFERTA IN LUNA FEBRUARIE pentru clasa a V-a – ABONAMENT LUNAR (DE 4 SAPTAMANI) – 1800 LEI (REDUS DE LA 2800 LEI) IN ANUMITI TERMENI SI CONDITII.
Oferta este valabila pentru cei care isi inscriu copiii pana la 31.01.2020 si achita un abonament lunar.

Daca vii cu un coleg/prieten tot de clasa a V-a – SUPER OFERTA – 1500 LEI/COPIL/4 SAPTAMANI, oferta valabila pentru ambii copii.

Si oferta este si mai „super” daca aduci inca un copil – 1200 LEI/COPIL/4 SAPTAMANI.

Desigur, nu este obligatoriu sa aduci tu copiii ca sa beneficiezi de ofertele speciale mentionate mai sus. E de ajuns sa-l inscrii pe copilul tau la oferta de 1800 lei/abonament si daca ai norocul sa se mai inscrie un copil, atunci vei beneficia de oferta de 1500 lei/abonament, deducandu-se diferenta din abonamentul urmator. Daca se mai inscriu 2 copii, atunci oferta pentru tine este de 1200 lei/abonament, diferenta deducandu-se din abonamentul urmator. 

Programul de BEFORE SCHOOL se va relua din Semestrul 2 (respectiv, din 13.01.2020). Ofertele sunt valabile pana la finalul anului scolar 2019/2020 pentru cei inscrisi in ianuarie 2020, cu respectarea conditiilor privind numarul de copii inscrisi in program.

Avantajele Centrului nostru sunt urmatoarele:

– locatia foarte aproape de Scoala 12 (la 1 min) si de mijloacele de transport in comun (RATB, Metrou – Statia Aurel Vlaicu)
– dar cel mai important este colectivul de profesori pe care-l detinem si infrastructura.
In plus, pe langa materiile binecunoscute, mai organizam si cursuri atipice – gen „dezvoltare personala”, „educatie financiara” , atelere de lectura si de creative writing – cu profesionisti din domeniu.
Mai adaugam si cluburile de funny matematica, cluburi de arta, sah etc. In timpul vacantelor, nu intrerupem activitatea si se organizeaza chiar iesiri la film si teatru, vizite la muzeu, activitati sportive, eventual intr-un program prelungit – pana la orele 17.00

Atentie! Locurile sunt limitate. Se formeaza grupe de maxim 5 copii.

Pentru inscriere, accesati link-ul de mai jos:

INSCRIERE BEFORE SCHOOL