Oferta educationala 2021-2022: Sistem online, hibrid si offline de cea mai buna calitate

Oferta educationala 2021-2022: Sistem online, hibrid si offline de cea mai buna calitate

Noi aplicam scenariul verde la educatie!

Putem pune in aplicare toate cele trei scenarii (verde – offline, galben – hibrid si rosu – online), importanta este educatia oferita. Si nu facem rabat la calitate.

Vrei sa aiba copilul tau un viitor mai bun? Vrei sa-si implineasca visele si sa faca o scoala buna, un liceu bun si/sau o facultate buna? Suntem aici. Investeste in viitorul copilului tau. Noi te sprijinim.

In anul scolar 2021-2022, venim in intampinarea voastra cu oferte educationale care sa ajute copilul dvs in indeplinirea viselor si a obiectivelor sale.

Acesta este unul din motivele pentru care am ales sa lucram cu profesori cu experienta pedagogica si dedicati copiiilor. Nu trebuie sa va faceti griji ca nu “exista chimie” intre profesor si copilul dvs. Vom alege cea mai buna solutie ca atat dvs cat si copilul sa fiti in siguranta ca exista sanse de izbanda si reusita.

Lucram pe programa scolara insa metodele de predare si invatare vor fi pe “calapodul” copilului, in asa fel incat el sa inteleaga materia si sa fie pregatit pentru orice. De aceea, va propunem, GRATUIT, o sedinta de consiliere vocationala cu un specialist, in cazul achizitionarii unui abonament de pregarire pentru examen – de 10 sedinte.

Posibil sa nu se lege acea “chimie” dintre copilul dvs si profesor (desi riscurile sunt foarte mici). Nu va faceti griji. Gasim imediat solutia si recomandam un alt profesor, fara costuri suplimentare. Important pentru noi este ca copilul sa invete eficient si cu drag.

In luna septembrie 2021, cei care achizitioneaza abonamente de 10 sedinte, prima sedinta este GRATUITA. Adica primul abonament va fi de 11 sedinte dar va costa cat unul de 10 sedinte.

Nu sunteti multumit dupa prima sedinta si nu doriti sa gasim alt profesor sau o alte solutie, nu va faceti griji: daca ne anuntati in 24 de ore de la sedinta, banii vor fi returnati in termen de 14 zile maxim. Garantat.

Oferta speciala de inceput de an: achizitioneaza un abonament de 10 sedinte de pregatire pentru examene evaluare nationala sau Bac in luna septembrie si ultimele 4 sedinte dinaintea examenelor sunt GRATUITE – garantat.

Cu ce mai va putem ajuta? Cu suport din partea noastra in vederea pregatirii copilului dvs pentru examene. Va vom tine la curent cu evolutia acestuia pe parcursul programului de pregatire, fie ele bune sau rele.

Ce aveti de facut?

 1. Daca copilul dvs este in clasa a 8-a sau a 12-a si nu doriti abonament de 10 sedinte, puteti sa faceti programarea online in link-ul de mai jos:

PROGRAMARE ONLINE (pentru cls.8 sau cls.12)

Mai multe detalii gasiti in link-ul de mai jos:

DETALII PROGRAMARI ONLINE

 1. Pentru celelalte cazuri si pentru abonamente de 10 sedinte nu ezitati sa ne contactati prin formularul de contact de alaturi si/sau prin telefon/whatsapp la 0720.788.997. Va vom raspunde cat se poate de repede.

Propunerea noastra vizeaza trei paliere:

 1. lectii de pregatire pentru examenele nationale (Evaluarea nationala si Bacul) – la matematica, limba si literatura romana, istorie, geografie, fizica, chimie s.a.;
 2. meditatii la orice disciplina scolara;
 3. cursuri de limbi straine pentru copii si adulti.

Toate aceste se pot organiza in trei moduri si anume:

 1. Online – pe platforma de tip Zoom. In cazul acesta lectiile sunt interactive si sunt salvate, ulterior participantii avand posibilitatea sa vizualize respectivele lectii oricand.
 2. Hibrid – adica se formeaza grupe de maxim 8 persoane, 4 vor fi prezenti la sediul nostru, restul online si se va face prin rotatie
 3. Offline – prezenta la sediul nostru. In acest caz, grupa este de maxim 4 persoane.

Facem urmatoarele precizari legate de punctele b) si c):

 • la sediul nostru se asigura toate conditiile de siguranta in sanatate pentru combaterea raspandirii virusului Covid-19,
 • purtarea mastii este obligatorie,
 • la intrare in sediu, se ia temperatura si cei care intra sunt obligati sa se dezinfecteze;
 • sedintele dureaza maxim 2 ore, cu pauza de 10 min. In timpul pauzei se dezinfecteaza suprafetele atinse de elevi si profesori
 • dupa curs, sala va fi aerisita si dezinfectata si urmatorul curs va incepe in sala respectiva dupa 30 de minute de pauza, timp in care nu va fi nimeni prezent.

Si acum iata oferta noastra educationala.

 1. Lectii de pregatire pentru Evaluarea nationala si Bacalaureat

Va propunem sesiuni a cate 20 de ore de de lectii de romana si matematica, dar si de orice alta materie, destinate sa sprijine cu succes elevii care se pregatesc pentru marile examene.

Frecventa: bisaptamanala

Tarif: 900 lei/modulul de 10 lectii (2h lectia) – la grupa de 3-4 elevi

 1. Meditatii

Organizam meditatii individuale, semi-individuale sau in grupe mici (3-4 persoane) pentru orice materie, in module consecutive a cate 10 sedinte (2h sedinta).

Frecventa: saptamanala sau bisaptamanala

Tarife romana si matematica:

Clasa Individual Semi-individual Grupa
V-VII 1100 lei 900 lei 800 lei
VIII 1300 lei 1100 lei 900 lei
IX-XI 1300 lei 1100 lei 1000 lei
XII 1400 lei 1200 lei 1100 lei

Tarife alte materii*:

* cu exceptia limbilor straine, carora le dedicam separat sectiunea urmatoare

Clasa Individual Semi-individual Grupa
V-VII 1000 lei 800 lei 700 lei
VIII 1100 lei 900 lei 800 lei
IX-XI 1200 lei 1000 lei 800 lei
XII 1400 lei 1200 lei 1100 lei
 1. Cursuri de limbi straine: pregatire generala sau specifica Cambridge, DELF/DALF, OED

Oferim o paleta lingvistica larga, de la engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, limbi scandinave si limbi slave pana la araba, chineza, japoneza si hindi, pentru toate nivelurile de limba, de la debutanti absoluti pana la avansati.

Profesorii nostri privilegiaza o metoda de predare care integreaza gramatica, lexicul si fonetica intr-o dimensiune pragmatica, prin materiale scrise sau audio-video care sa-i familiarizeze cu practica limbii pe care aleg sa o studieze. Altfel, un curs de limba care privilegiaza exclusiv dimensiunea lingvistica, fara o ancorare culturala a acesteia, risca sa ramana un kit de instrumente inutilizabil si tocmai de aceea precar. Pentru a-si proteja cursantii de un astfel de pericol, profesorii nostri pot alege sa practice, in masura in care sunteti de acord, metoda „imersiunii lingvistice”: profesorul vorbeste doar in limba respectiva si poate face apel la gesturi sau imagini care sa-i faciliteze cursantului intelegerea; sedinta devine o insula lingvistica in care cursantul are sansa sa-si petreaca cele 120 de minute fara sa faca apel la suportul limbii materne.

 • Cursuri de limba generale 

Fie ca vreti sa va imbunatatiti nivelul de limba, sa va reactivati competente lingvistice amortite sau pur si simplu sa descoperiti o anumita limba, va recomandam module de lucru a cate douazeci de sedinte (2h sedinta). Aceastea pot fi individuale, semi-individuale (2 persoane) sau in grupa (3-7 persoane), destinate deopotriva copiilor, adolescentilor si adultilor si organizate pentru orice nivel, de la A1 la C1. Adultilor le propunem si propunem cursuri specializate profesional (limbaj medical, bancar, juridic, business etc.). La sfarsitul pregatirii pentru fiecare nivel oferim o diploma care atesta competentele lingvistice aferente nivelului respectiv.

Tabelul de mai jos contine tarifele per sedinta. Pentru achizitionarea unui modul de 20 de sedinte (recomandat), va rugam sa luati in calcul cadoul nostru pentru dvs: un discount de 20% din tariful aferent setului de 20 de sedinte.

Limba 5-14 ani 15-18 ani adulti
Engleza Individual: 110 lei

Semi-individual: 90 lei

Grupa: 80 lei

Individual: 120 lei

Semi-individual: 100 lei

Grupa: 90 lei

Individual: 140 lei

Semi-individual: 120 lei

Grupa: 110 lei

Franceza Individual: 100 lei

Semi-individual: 90 lei

Grupa: 80 lei

Individual: 100 lei

Semi-individual: 90 lei

Grupa: 80 lei

Individual: 120 lei

Semi-individual: 110 lei

Grupa: 100 lei

Germana / Italiana / Spaniola / Alte limbi Individual: 110 lei

Semi-individual: 90 lei

Grupa: 80 lei

Individual: 120 lei

Semi-individual: 100 lei

Grupa: 90 lei

Individual: 140 lei

Semi-individual: 120 lei

Grupa: 110 lei

 • Cursuri de limba certificate Cambridge (engleza) si OED (germana). Cursuri de pregatire pentru DELF/DALF (franceza)
 • In calitate de centru acreditat pentru sustinerea examenelor Cambridge, organizam urmatoarele cursuri de limba engleza, in format individual, semi-individual (doua persoane) sau de grupa (3-7 persoane), derulate in module a cate 15 sedinte (2h sedinta) / nivel:
 1. Young Learners (YLE): 7-12 ani, Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers
 2. A2 Key for Schools (KET): 12+
 3. B1 Proficiency for Schools (PET): 12+
 4. A2 Key for Adults (adulti)
 5. B1 Preliminary (adulti)
 6. B1 Business Preliminary (adulti)

Tarife (modul 30 ore):

Individual 1900 lei
Semi-individual 1400 lei
Grupa 1000 lei*

*Pentru A1, recomandam un modul de 45 de ore. Tariful aferent celor 45 ore A1 este de 1300 lei.

NB: Tarifele mentionate nu includ taxele de examinare.

Dupa parcurgerea tuturor modulelor, organizam examenele specifice, in urma carora se obtin certificatele Cambridge.

 • Pentru cursurile de franceza de pregatire pentru DELF/DALF, propunem module a cate 50 sedinte pentru fiecare dintre nivelurile aferente DELF-ului (A1, A2, B1 sau B2, in functie de nivelul pentru care vreti sa va pregatiti) sau DALF-ului (C1 sau C2).

Tarife (modul 30 ore):

Individual 2500 lei
Semi-individual 2000 lei
Grupa 1500 lei*
 • Pentru cursurile de germana certificate Österreichisches Sprachdiplom Deutsch-ÖSD (Austria).

Tarife (modul 30 ore):

Individual 3000 lei
Semi-individual 2500 lei
Grupa 2000 lei*

 

Nou! Noi suntem, singurul centru de meditatii si cursuri care are in programa lectii/antrenamente de tenis . Acestea se tin in apropierea centrului nostru, respectiv la Academia de Tenis Ilie Nastase, din Aviatiei. In cadrul Academiei avem disponibila o baza sportiva pentru tenis. In cadrul acelei baze se pot face si ore de educatie fizica.

Nu am uitat de parintii elevilor centrului nostru si anume ca pot beneficia si ei de baza sportiva pentru se relaxa si a face miscare precum si pentru a practica unul dintre celel mai frumoase sporturi.

Oferta speciala pentru parintii elevilor centrului: 50% reducere la abonament lunar de inchiriere teren de tenis, cum ar fi in loc de 200 lei pentru 4 ore vor plati 100 lei.

Pentru lectiile de tenis/antrenamente tarifele sunt urmatoarele:

Tip Interval orar 7-16 Interval orar 16-23
Individual, la liber, tarif orar 100 lei/ora 120 lei/ora
Abonament individual, 10 sedinte (bisaptamanal) 900 lei 1100 lei
Abonament individual, 5 sedinte (saptamanal) 450 lei 550 lei
Abonament grupa copii (5-10 ani)  10 sedinte (bisaptamanal) 300 lei 350 lei
Abonament grupa copii (5-10 ani)  5 sedinte (saptamanal) 150 lei 200 lei

 

Grupa de copii este de maxim 4.

Distribuie