Nou! Before School Aviatiei – langa Scoala 12 Herastrau

Nou! Before School Aviatiei – langa Scoala 12 Herastrau

Incepand cu anul scolar 2019/2020, lansam Programul „Before School” destinat elevilor din clasele V-VIII, cu scopul pregatirii pentru examenele vietii, in special pentru Evaluare Nationala, si pentru dezvoltare personala si profesionala.

In programul „Before School” sunt implicati profesori de elita, cu experienta in pedagogie si pregatire pentru examene, profesori dedicati copiilor.

Vorbim aici de un ALTFEL DE BEFORE SCHOOL.

Programul se desfasoara in cadrul Centrului de Stiinta, Cultura si Arta DORA D’ISTRIA, din Str.Maguricea nr.11 bl.3K ap.1, sector 1, Bucuresti, la 1 min de Scoala nr.12 Herastrau, 3 min de statia de metrou Aurel Vlaicu.

Orarul este L-V, 8.00-12.00.

In fiecare zi au loc cursuri de pregatire de cate 1.5/2 ore la materiile de baza: limba si literatura romana (1 sedinta), matematica (2 sedinte), limba engleza (1 sedinta sau 2 sedinte) si o sedinta de alte optionale (Informatica, franceza, educatie antreprenoriala/financiara).

 

Programul cursurilor va fi anuntat in saptamana premergatoare. De regula este stabilit pentru tot sezonul dar poate suferi modificari, care vor fi anuntate cel tarziu in saptamana premergatoare.

UPDATE:

Programul pentru clasa a V-a va fi urmatorul: limba si literatura romana – luni, matematica – marti si joi, engleza – miercuri, informatica – vineri.

Atentie! Ultimele 2 locuri disponibile pentru clasa a V-a. Nu ratati!

In restul timpului, copii pot desfasura urmatoarele:

  • activitati recreative (sah, monopoly, rummy etc)
  • teme pentru scoala
  • servirea mesei (nu se asigura masa ci doar spatiu) etc

Costul este de 150 lei/zi.

Oferte:

  • abonament saptamanal – 700 lei, redus de la 750 lei

  • abonament lunar – 2100 lei, redus de la 2800 lei (practic platesti 3 saptamani si a 4-a – gratuita)*

* Abonament lunar inseamna 4 saptamani. In cazul lunilor cu vacanta (de exemplu, decembrie, ianuarie, aprilie, iunie), saptamanile neefectuate se reporteaza.

UPDATE: Super oferta in luna decembrie – abonament lunar (de 4 saptamani) – 1500 lei (redus de la 2800 lei) in anumiti termeni si conditii.

Oferta este valabila pentru cei care isi inscriu copiii pana la 31.12.2019 si achita un abonament lunar. Programul de BEFORE SCHOOL se va relua din Semestru 2 (respectiv, din 13.01.2020). Oferta de 1500 lei/abonament lunar se mentine pana la finalul anului scolar 2019/2020 cu aceleasi conditii de plata in avans a abonamentului.

Avantajele Centrului nostru sunt urmatoarele:

– locatia foarte aproape de Scoala 12 (la 1 min) si de mijloacele de transport in comun (RATB, Metrou – Statia Aurel Vlaicu)
– dar cel mai important este cadrul didactic pe care-l detinem si infrastructura. Profesorii nostri sunt cu experienta si nu sunt „din sistem” ci sunt dedicati copiiilor.
In plus, pe langa materiile binestiute, mai organizam si cursuri atipice – gen „dezvoltare personala”, „educatie financiara” etc – cu profesionisti din domeniu.
Mai adaugam si cluburile de funny matematica, cluburi de arta, sah etc. Pe timp de vacanta, nu intrerupem activitatea si se organizeaza chiar iesiri la film si teatru, vizite la muzeu, activitati sportive. Chiar prelungim programul – pana la orele 17.00

Atentie! Locurile sunt limitate. Se formeaza grupe de maxim 5 copii.

Pentru inscriere, accesati link-ul de mai jos:

INSCRIERE BEFORE SCHOOL

Pentru detalii folositi formularul de contact sau Whatsapp – 0720.788.997

Va asteptam cu drag!