New! Programari online pentru sesiuni de pregatire pentru examene!

New! Programari online pentru sesiuni de pregatire pentru examene!

Gata! Din septembrie e mai simplu!

Ai un copil care este clasa 8-a sau a 12-a? Nu mai trebuie sa suni sau sa astepti sa fii sunat. Iti poti face singur programare pentru sedintele de pregatire la examenele “vietii”, in functie de disponibilitatea copilului tau.

Noi iti asiguram profesorul competent si cu experienta care sa iti ajute copilul in pregatirea pentru cele mai importante examene: evaluarea nationala (EN – cls.8) si/sau bacalaureat (cls.12).

Programarea se poate face deocamdata pentru materiile limba si literatura romana si matematica. Pentru celelalte materii, nu ezitati sa ne contactati prin formularul de contact din dreapta sau la telefon/whatsapp la 0720.788.997.

Programarile online se fac doar pentru abonamente lunare, gen 4 sedinte (1 sedinta/saptamana) sau 8 sedinte (2 sedinte/luna). Plata se face cu cardul, in deplina siguranta.

Nu esti multumit dupa prima sedinta si nici nu doresti o reprogramare la alt profesor, anunta-ne in 24 de ore si banii vor fi returnati in maxim 14 zile. Garantat.

Politica noastra este ca elevii nostri sa aiba rezultate foarte bune si sa treaca de examene cu brio. Experienta noastra de pana acum a confirmat acest lucru.

Echipa noastra este una cu experienta in pedagogie si lucru cu copiii, indiferent de capacitatea lor de intelegere a materiilor scolare. Ne pliem pe necesitatile si cerintele copiiilor si nu dam gres. Faptul ca avem copii care vin la noi inca din clasele primare si 5-7, atesta capacitatea noastra de a aduce rezultate pentru copii.

Totodata, tinem strans legatura cu parintii si comunicam stadiul pregatirii de-a lungul programului de pregatire pentru examen.

Oferta este urmatoarea:

  • Abonament 4 sedinte (1 sed/sapt) – Romana BAC (cls.12) – 700 lei
  • Abonament 4 sedinte (1 sed/sapt) – Matematica BAC (cls.12) – 700 lei
  • Abonament 8 sedinte (2 sed/sapt) – Romana BAC (cls.12) – 1200 lei
  • Abonament 8 sedinte (2 sed/sapt) – Matematica BAC (cls.12) – 1200 lei
  • Abonament 4 sedinte (1 sed/sapt) – Romana EN (cls.8) – 600 lei
  • Abonament 4 sedinte (1 sed/sapt) – Matematica EN (cls.8)  – 600 lei
  • Abonament 8 sedinte (2 sed/sapt) – Romana EN (cls.8)  – 1080 lei
  • Abonament 8 sedinte (2 sed/sapt) – Matematica EN (cls.8) – 1080 lei

 

Deci, nu ezitati, faceti programare online la link-ul de mai jos:

 

PROGRAMARI ONLINE PREGATIRE EXAMENE E.N. SI BAC

 

Va asteptam cu drag,

Echipa TOP-MEDITATII.RO

Distribuie
fb-share-icon