Lectii online de pregatire pentru Examene

Lectii online de pregatire pentru Examene

Lectii online de pregatire pentru Examenele nationale: romana si matematica pentru Evaluarea nationala si Bac

 

In aceasta perioada delicata pe care o traversam cu totii, in izolarea de scoala, de prieteni, de locuri dragi, avem insa o sansa pretioasa: aceea de a avea timp. Mai mult, cu totii, dar mai ales copiii in prag de examene nationale, putem chiar transforma acest timp nou, dintr-unul avut intr-unul castigat. Tocmai acestor elevi ne adresam aici: pierderea partiala a contactului cu scoala trebuie, acum mai mult ca oricand, dublata de responsabilitatea individuala a unei pregatiri sustinute pentru examenele finale. 

Va propunem asadar sesiuni de lectii online de romana si matematica pentru Evaluarea nationala sau pentru Bac, destinate sa sprijine cu succes elevii care se pregatesc acum pentru marile examene. Profesorii nostri de romana si de matematica sunt specialisti dedicati si excelenti pedagogi, nerabdatori sa-i primeasca in clasele lor virtuale pe elevii care vor sustine examenele nationale in aceasta vara.

Iata propunerea noastra: sesiuni consecutive a cate 20 de ore de lectii online, la care copiii participa live, cu optiunea de a salva lectia si a o accesa oricand.

Consideram ca o astfel de initiativa este cruciala in acest moment, in care reducerea contactului cu scoala si temerile de ordin pecuniar pot fi piedici in drumul elevilor, tocmai de aceea, ca sa-i sprijinim cu adevarat pe cat mai multi dintre ei, ne-am gandit la o oferta generoasa: 700 lei/modulul de 10 lectii (2h lectia).

Va asteptam cu cele mai bune ganduri si urari de succes.

 

Lectii online de pregatire la economie pentru bac sau admiterea la Drept

 

In spiritul ideii de mai sus, ne dorim sa venim si in intampinarea elevilor claselor a XII-a care au ales Economia ca materie de bac sau/si care vor da examen la economie pentru admiterea la Drept, propunandu-va module a cate 20 de ore de lectii online de economie sustinute de un specialist in domeniu, expert-contabil. Elevii participa live la aceste lectii si le pot salva pentru o accesare ulterioara. Oferta noastra vizeaza sa sprijine cat mai multi elevi, de aceea va propunem un pret foarte bun: 1000 lei / modulul de 10 lectii (2h lectia).

Va asteptam cu cele mai bune ganduri si urari de succes.

Distribuie