La toamnă începe Școala TOP-MEDITAȚII

La toamnă începe Școala TOP-MEDITAȚII

Probabil că suntem cu toții de acord că sistemul românesc de învățământ e în mare măsură viciat de programe școlare prea stufoase și neadaptate nevoilor, dorințelor și așteptărilor unui elev din 2022. Acest decalaj cangrenează inevitabil și actul didactic, iar marii perdanți sunt, până la urmă, elevii. De aici și necesitatea meditațiilor private.

Aceasta stare de fapt care subminează deja de multă vreme curiozitatea, inteligența, visurile, responsabilitatea, entuziasmul elevilor e dublată astăzi de încă una care ar putea funcționa ca o „lovitură decisivă” data educației: sistemul de învățământ deja agonizant se vede nevoit să se clatine și mai mult în contextul crizei produse de epidemia de coronavirus.

Acestea nu sunt niște lamentări marginale, ci niște observații lucide care vor să atragă atenția asupra incertitudinii în care plutește viitorul educației și să preîntâmpine un dezastru. Considerăm că trebuie să folosim această criză (în sens etimologic: lat. crisis = „decizie”, „alegere”) pentru a tranșa între o educație falimentară și una corectă și, până la urmă, între un trecut și un viitor, amintindu-ne că pe pragul dintre ele se află copiii noștri.

Toată această introducere – prea lungă, poate -, se vrea un semnal de alarmă care să arate necesitatea unei luări de poziție. Acest context critic ne obligă pe toți la o schimbare, iar Centrul nostru de meditații lansează această provocare, după principiul „Schimbarea începe cu mine”. Devenim așadar o parașcoală, o școala în paralel, școala TOP-MEDITAȚII, ca răspuns la impasul în care se afla școala clasică.

 

Ceea ce putem face NOI, este să ne asumăm poziția de alternativă la școală clasică și să facem o propunere din aceasta poziție.

Ideea la care vă invităm să participați este aceasta: o scoală online și/sau offline la sediul nostru din Aviației, al cărei statut să se situeze între școală clasică și meditațiile private. Copiii își vor petrece 4 ore pe zi (dimineața sau după-amiază – rămâne de văzut) în compania unor profesori specialiști în domeniile lor și foarte buni pedagogi care vor avea o dublă misiune: vor preda și în același timp vor lucra cu fiecare elev în parte, în funcție de nevoile fiecăruia. Toate materiile vor fi abordate în acord cu programa scolară, dar printr-o metodologie interactiva, creativă, prietenoasă și foarte eficientă. Clasele virtuale vor primi maximum 10 copii, iar cele de la sediul nostru maximum 4.

Vă propunem așadar abonamente lunare a câte 80 de ore (40 de ședinte), care vor acoperi toate materiile, cu începere de la 1 septembrie, cu preponderenta cele care fac obiectul exemenelor. Tocmai pentru a vă încuraja să vă angajați alături de noi în acest proiect revitalizant, de pe urma căruia elevii vor câștiga în competență, performanță și cunoștințe, ne bucurăm să vă întâmpinăm cu niște tarife generoase*:

 

Abonament lunar – programa școlară clasele V-VII – 1200 lei

Abonament lunar – programa școlară clasele VIII-XI – 1500 lei

Abonament lunar – programa școlară clasa XII – 1750 lei.

 

Ofertă specială: 

Cei care se înscriu și plătesc un abonament lunar până în 25.08.2022 – vor beneficia de o SUPEROFERTĂ: plătesc 1 lună beneficiază de un voucher de 500 lei pentru achizitia de abonamente individuale la o limba straina, la alegerea elevului.

 

Alte oferte:

În cazul în care se înscriu cel puțin 2 copii din aceeași familie – discount de 10%

 

La noi începe școala (parascoala) în mod sigur de la 5 septembrie 2022. Acest fapt este o certitudine.

 

*Tarifele sunt valabile în cazul constituirii de grupe de minim 4 elevi.

 

Curaj și succes!

 

Centrul Educational Top Meditații Aviației

Distribuie