Despre top meditatii

Dorim sa fim un centru educational de top din Bucuresti si prin urmare investim in calitate. Avem cei mai buni profesori meditatori, cu experienta indelungata in predare si care sunt dedicati elevilor, indiferent de varsta.

Ne propunem sa facem din orele de meditatii un suport foarte valoros si foarte eficace al orelor de scoala. Meditatorii nostri cunosc foarte bine curricula scolara, sunt foarte bine pregatiti si instruiti, au experienta si energie, predau din placere si imbina metodele clasice de predare cu cele moderne, astfel incat sa asimilati relativ repede materia necesara pentru a aborda cu succes lucrarile, tezele de la scoala sau examene precum examenul de Evaluare Nationala din clasa a VIII-a sau examenul de Bacalaureat din clasa a XII-a, precum si examene de admitere la diferite facultati, cum ar fi Facultatea de Medicina, Facultatea de Drept, Facultatea de Automatica si Calculatoare.

Nu i-am uitat nici pe cei mai avansati dintre voi. Am pregatit cu succes diferite olimpiade si concursuri scolare, precum si examene de admitere la diferite licee de prestigiu din Bucuresti (clasa a IV-a), cum ar fi Tudor Vianu, Gheorghe Lazar sau Cantemir.

Pentru cei pasionati de limbi straine, avem atat profesori nativi, cat si profesori romani, lingvisti de exceptie, care va vor indruma spre insusirea corecta si temeinica a unei limbi straine sau va vor ajuta in obtinerea unor certificate de tip CAMBRIDGE, IELTS, TOEFL. Mai nou, organizam examene de limba engleza, acreditate CAMBRIDGE. In viitor ne pregatim si pentru organizarea de examene de limba germana.

Ne gandim si la sanatatea elevilor si organizam cluburi de sah, remi, tenis etc precum si excursii si tabere.