De sarbatori toata lumea castiga!

De sarbatori toata lumea castiga!

Luna decembrie este luna cadourilor si ne-am gandit ca cel mai bun cadou ar fi un voucher de 1000 lei pentru achizitia de abonamente de cursuri plus ore de studiu mai multe la pretul de lista.

In aceasta luna suntem alaturi de voi si de copiii vostri facandu-va oferte speciale.

Asa ca nu ezita sa faci o investitie in tine sau in copilul tau, achizitionand unul din abonamentele noastre cu cursuri de pregatire pentru materiile scolare sau pentru limbi straine cum ar fi: engleza, franceza, italiana, germana, japoneza, rusa, greaca.

In aceasta luna la noi toata lumea castiga:

  • Cei care achizitioneaza abonamente pentru ca platesc acelasi pret pentru un volum mai mare (detalii mai jos)
  • Beneficiarii cursurilor pentru ca au parte de servicii de calitate si investesc practic in ei insasi si in viitorul lor.

Putem pune in aplicare toate cele trei scenarii (verde – offline, galben – hibrid si rosu – online), importanta este educatia oferita. Si nu facem rabat la calitate, ba dimpotriva.

Totodata crestem volumul de ore/sedinte cu 30%.

Doar in perioada 12-28 decembrie 2022 puteti achizitiona un abonament cu acelasi pret de lista dar aveti nr.de ore de cursuri mai mare cu 30%

Ca exemplificare, daca platiti un abonament de 10 sedinte cu 1500 lei in luna decembrie 2022 veti beneficia de 13 sedinte. Adica la aceiasi bani va oferim cu 30% mai multe ore de studiu. Nu suna tentant? Puteti sa achizitionati mai multe abonamente.

Daca nu ati reusit sa achizitionati un abonament in aceasta luna nu-i nimic.

Incercati sa achizitionati in luna ianuarie 2023 si aveti sansa sa participati la tombola organizata pe 01.02.2023, in cadrul careia se va acorda un VOUCHER DE 1000 LEI  pentru achizitia de abonamente de cursuri la centrul nostru educational.

Oferta este valabila si pentru cei care achizitioneaza abonamente noi in luna Decembrie 2022. Asa ca nu ratati sansa de a investi in tine si/sau copiii vostri si sa castigati un voucher de 1000 lei.

Un alt mare avantaj la aceasta oferta este ca pretul de achizitie a abonamentelor ramane neschimbat pe perioada derularii lor, in baza unui contract de abonament.

Preturile de lista le gasiti aici: LISTA PRETURI

Termenii si condiile ofertei:

  1. Lectiile din cadrul abonamentelor platite in decembrie incep dupa 03.01.2023, nu mai tarziu de 15.01.2023.
  2. Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte/reduceri
  3. Oferta este valabila in baza unui contract de abonament de minim 30 sedinte in cazul clientilor noi.

Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati:

pe whatsapp la 0720.788.997 sau

pe mail la contact@top-meditatii.ro sau

prin formularul de contact

INVESTESTE IN TINE! INVESTESTE IN VIITORUL TAU! INVESTESTE IN COPILUL TAU!

Distribuie