Daca e joi e club (de conversatie in engleza)!!!

Daca e joi e club (de conversatie in engleza)!!!

Lansam cel mai interactiv club de conversatie in engleza destinata adultilor care au nivel de cunoastere a limbii engleze cel putin B1.1.

Clubul isi propune sa ofere cursantilor oportunitatea de a explora situatii de comunicare realiste, de a experimenta un mediu exclusiv vorbitor de engleza sub ghidajul unui profesor nativ.

Conversatiile purtate in limba engleza pe diferite tematici vor dezvolta in cel mai autentic mod abilitatile de vorbire ale cursantilor, capacitatea acestora de a-si structura direct in limba engleza discursul logic.

Abordarea unor tematici cat mai variate va contribui la crearea unei atmosfere destinse, relaxate, si va permite accesul la expresii si structuri specifice, contribuind la achizitii solide de limba si comunicare, la o mai buna pronuntie si un vocabular mai dezvoltat.

Modulele vor fi in asa fel structurate incat sa se parcurga majoritatea domeniilor importante cu care s-ar putea confrunta un vorbitor de engleza la un moment dat, intr-un context real de conversatie.

Va asteptam sa porniti in aceasta calatorie fascinanta de cunoastere, invatand de la cel mai bun profesor, vorbitorul nativ.

Sedintele au loc in fiecare joi, intre orele 18-20, la sediul nostru din Aviatiei.

Prima sedinta – joi, 26 aprilie 2018, orele 18.00

Pret modul de 10 sedinte – 750 lei

Numarul maxim de participanti este de 6. Mai este doar 1 loc. Asa ca, GRABITI-VA.

Avantajul principal al clubului nostru de conversatie il reprezinta faptul ca este sustinut de un nativ. Dupa 10 sedinte vei observa o lejeritate in comunicare in limba engleza si o imbogatire a vocabularului.

Inscrierea se poate face:

  1. on-line in formularul de contact,
  2. telefonic, la 0720.788.997
  3. sau pe mail la contact@top-meditatii.ro
Distribuie