Cursuri intensive LIMBA GERMANA

Cursuri intensive LIMBA GERMANA

Acum banuim ca stiti majoritatea ca odata cu Brexit piata de munca din Anglia s-a cam inchis. Dar avem o veste buna si anume ca Germania este dispusa sa primeasca muncitori/lucratori din Romania mai abitir decat pana acum. Insa aveti nevoie sa stiti limba germana cel putin la nivel A2.

Acum intervenim noi, un centru educational de top dedicat cursantilor, fie ei copii, fie adulti, si venim in sprijinul celor care vor sa-si “incerce” norocul in Germania si Austria, oferind cursuri intensive de limba germana.

Cursurile se pot sustine individual, semi-individual sau la grupa de 3-5 persoane.

Recomandarea noastra pentru reusita la angajare este sa parcurgeti un curs de cel putin 60 ore de studiu, adica 2 module.

Tarifele sunt urmatoarele:

  • individual – 150 lei/sedinta
  • semi-individual – 120 lei/sedinta/persoana
  • grupa – 90 lei/sedinta/persoana
  • abonament 3o ore – 2400 lei la individual (redus de la 3000 lei), 2000 lei la semi-individual (redus de la 2400 lei) si 1500 lei la grupa (redus de la 1800 lei) – platibil in 2 transe.

Sedinta este de minim 1 1/2 ore.

Manualul si toate materialele sunt incluse.

Locurile sunt limitate.

Stiu! O sa ziceti ca e mult dar trebuie sa considerati ca o investitie pe care o poti recupera in 1-2 luni de lucru in Germania sau Austria.

Nu uitati ca nemtii si austriecii nu sunt vorbitori extraordinari de limba engleza. De aceea vor ca cei care lucreaza cu ei sa fie cunoscatori buni ai limbii germane.

Asa ca daca ti-ai stabilit ca obiectiv sa pleci in Germania/Austria sa-ti cauti un job mai bine platit nu ezita sa ne contactezi si sa vii la cursurile noastre de limba germana, fie ca pleci din Romania fie din Anglia.

Noi suntem aici pentru tine.

In plus, nu-ti face probleme cu deplasarea la cursuri pentru ca se pot tine si online.

Pentru cursurile la grupa, acestea se lanseaza cand sunt minim 3 solicitari in acest sens.

Va asteptam cu drag!

Distribuie