Comunicat privind Coronavirus

In contextul masurilor dispuse la nivel national pentru prevenirea raspandirii virusului COVID-19, va prezentam, spre informare, un document emis de Grupul de Comunicare Strategica din cadrul Guvernului Romaniei, ce cuprinde 15 recomandari importante privind conduita sociala responsabila, recomandari pe care le-am facut si noi catre profesorii si elevii nostri.

Accesati Documentul

Totodata, va aducem la cunostinta ca ne adaptam programul in functie de recomandarile facute si in proportie foarte mare „ne mutam in spatiul virtual”. Nu ezitati sa ne contactati si nu renuntati sa invatati in continuare pentru examene. Noi va stam la dispozitie si dorim sa va ajutam.

UPDATE 14.03.2020:

Cum din 16.03.2020 este declarata stare de urgenta, activitatea in cadrul centrului nostru se restrange la minim. Cursurile si meditatiile se vor sustine cu preponderenta in sistem online astfel:

  • meditatiile la materiile scolare de baza (matematica, limba si literatura romana, fizica, chimie, engleza, economie etc) – sistem Skype (one-to-one sau grupe mici de 2-4 elevi) – tarifele raman neschimbate

  • cursurile de pregatire pentru examene (evaluare nationala clasa a 8-a si BAC la matematica si limba si literatura romana) – sistem webinar (online) – abonament de 10 sedinte online/20 ore – 250 lei – prima sedinta gratuita. Pentru inscriere transmiteti prin formularul de contact materia dorita si nr.de telefon.

  • Nou! Curs online de pregatire la ECONOMIE pentru BAC si ADMITERE LA DREPT – modul de 10 sedinte (20 ore) – 500 lei.

    Pentru cei care doresc totusi sa participe live la cursuri si meditatii o pot face cu incredere avand in vedere faptul ca indeplinim toate conditiile de siguranta pentru desfasurarea cursurilor. In plus, la meditatii si cursuri participa maxim 4 persoane iar spatiile sunt dezinfectate dupa fiecare sedinta.

    Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Toate cursurile si meditatiile sunt sustinute de profesori dedicati, cu experienta.