Ce spun clienții noștri!

Ce laude mai primim de la elevii noștri și de la părinții lor

Profesorii de la centrul nostru chiar sunt foarte buni. Acum ca numai purtăm mască anti-Covid de ce am purta-o pe aceea a modestiei😀
În afară de complimentele implicite – și cele mai valoroase – care sunt rezultatele foarte bune ale elevilor (la școală, la examene – Evaluare națională, Examenul de Bacalaureat, diverse examene de limbi străine), primim și complimente explicite, de la elevi sau de la părinții lor, la telefon sau în scris. Și în acest an am primit imediat după ce s-au aflat rezultatele de la Evaluare Națională.

Ne face placere sa vi le prezentăm mai jos, în câteva capturi de ecran – arhivă selectivă (promitem să mai dăm din casă😀. Bine, noi nici nu ne gândeam sa fie altceva decât rezultate excelente. Acest lucru se datorează atât copiilor și părinților care au avut încredere în noi dar în special profesorilor noștri, care sunt dedicați în totalitate elevilor săi.

Antonia, elevă

Lavinia, elevă


David, elev

Mama lui David


Sunt foarte multumita de colaborarea de pana acum cu TOP Meditatii, mai ales dupa ce am observat evolutia lui Stefan la matematica si romana.
Am apelat la acest centru pentru pregatire Evaluare Nationala si am revenit cu incredere si pentru pregatire Bacalaureat.
Am apreciat disponibilitatea dvs de a gasi profesorii potriviti pentru pregatirea eficienta a lui Stefan.
Va multumesc mult pentru ajutor!

Mama lui Stefan