Before School – langa Sc. 12 Herastrau

Before School – langa Sc. 12 Herastrau

Dragi părinți și elevi din clasele 5-8,

Știm cât de importantă este o bază solidă în educație, iar acum vă oferim șansa de a începe ziua cu încredere și pregătire. Programul nostru Before School este conceput pentru a sprijini dezvoltarea academică și personală a elevilor, pregătindu-i pentru o zi de școală de succes.

De ce să alegi Programul Before School?

✅ Învățare Eficace: Elevii vor beneficia de sesiuni de învățare concentrate și ghidate pentru a-și consolida cunoștințele în diverse materii, ajutându-i să fie pregătiți pentru orele școlare.

✅ Dezvoltare Personală: Programul nostru se axează și pe dezvoltarea abilităților sociale și a încrederii în sine, pregătindu-i pe copii pentru provocările viitoare.

✅ Supervizare Sigură: Părinții pot avea încredere că copiii lor sunt în mâini sigure și experimentate, având parte de supravegherea atentă a personalului nostru dedicat.

✅ Program Flexibil: Ne adaptăm la programul dvs. zilnic, oferindu-vă opțiuni pentru a alege zilele și orele care vi se potrivesc cel mai bine.

În plus, atmosfera prietenoasă și susținătoare a programului nostru Before School va face ca fiecare dimineață să fie un început minunat pentru copiii dvs.

Nu lăsați șansa de a oferi copiilor dvs. o pregătire solidă pentru viitor să treacă pe lângă ei! Înscrieți-vă acum în Programul Before School și asigurați-vă că fiecare zi de școală începe cu succes și încredere.

Incepand cu anul scolar 2023/2024, relansam Programul “Before School” destinat elevilor din clasele V-VIII, cu scopul pregatirii pentru examenele vietii, in special pentru Evaluare Nationala, si pentru dezvoltare personala si profesionala.

In programul “Before School” sunt implicati profesori de elita, cu experienta in pedagogie si pregatire pentru examene, profesori dedicati copiilor.

Vorbim aici de un ALTFEL DE BEFORE SCHOOL.

Programul se desfasoara in cadrul Centrului Educational TOP-MEDITATII.RO , din Str.Maguricea nr.11 bl.3K ap.1, sector 1, Bucuresti, la 1 min de Scoala nr.12 Herastrau, 3 min de statia de metrou Aurel Vlaicu.

Orarul este L-V, 9.00-12.00.

In fiecare zi au loc cursuri de pregatire de cate 1.5/2 ore la materiile de baza: limba si literatura romana (1 sedinta), matematica (2 sedinte), limba engleza/franceza (1 sedinta sau 2 sedinte) si o sedinta de alte optionale (Informatica, franceza, educatie antreprenoriala/financiara, la alegere si in functie de disponibilitatea profesorilor).

Programul cursurilor va fi anuntat in saptamana premergatoare. De regula este stabilit pentru tot sezonul dar poate suferi modificari, care vor fi anuntate cel tarziu in saptamana premergatoare.

Nou! In cadrul programului Before School vor fi ore de dezvoltarea personala si vocationala cu specialisti din domeniu, fapt ce reprezinta un mare avantaj pentru copiii dvs, ca vor face fata cu brio la provocarile generate pe timpul scolii, mai ales pentru “examenele vietii’, gen Evaluarea Nationala.

Practic, daca inscrieti copilul la programul “Un altfel de Before School” by top-meditatii.ro, nu este o cheltuiala ci o investitie. O investitie in copilul dvs. O investitie in viitor.

Pe langa cele enuntate mai sus, mai sunt si alte avantaje ale acestui program:

– locatia foarte aproape de Scoala 12 (la 1 min) si de mijloacele de transport in comun (RATB, Metrou – Statia Aurel Vlaicu)
– dar cel mai important este cadrul didactic pe care-l detinem si infrastructura. Profesorii nostri sunt cu experienta si nu sunt “din sistem” ci sunt dedicati copiiilor.
In plus, pe langa materiile binestiute, mai organizam si cursuri atipice – gen “dezvoltare personala”, “educatie financiara” etc – cu profesionisti din domeniu.
Mai adaugam si cluburile de funny matematica, cluburi de arta, sah etc.

Pe timp de vacanta, nu intrerupem activitatea si se organizeaza chiar iesiri la film si teatru, vizite la muzeu, activitati sportive. Chiar prelungim programul – pana la orele 17.00

Costul este de 170 lei/zi.

Oferte:

  • abonament saptamanal – 750 lei, redus de la 850 lei

  • abonament lunar – 2400 lei, redus de la 3000 lei*

* Abonament lunar inseamna 4 saptamani. In cazul lunilor cu vacanta (de exemplu, decembrie, ianuarie, aprilie, iunie), saptamanile neefectuate se reporteaza.

 

OFERTA SPECIALA:

  • Mai vino cu minim 2 copii, colegi, prieteni de la acelasi nivel si ai PRET SPECIAL si tu si ceilalti – 1500 lei/abonament 4 saptamani. Nu rata sansa ca sa investesti in copilul tau si spune-le si altor parinti de aceasta sansa. Vrei sa invete ceva concret copilul tau? La noi sunt sanse mai mari de a se intampla acest lucru, mai ales in cadrul programului nostru ALTFEL DE BEFORE SCHOOL. Iar orele de dezvoltarea personala si vocationala reprezinta un plus major pentru copilul tau si dvs.

Atentie! Locurile sunt limitate. Se formeaza grupe de maxim 4 copii.

 

Pentru detalii folositi formularul de contact sau Whatsapp – 0720.788.997

Va asteptam cu drag!

Investiți în viitorul copiilor dvs. cu Programul Before School!

Distribuie
fb-share-icon