5 motive sa apelezi la centrul nostru de meditatii

5 motive sa apelezi la centrul nostru de meditatii

In urmatoarele randuri expunem 5 motive pentru care ar fi bine sa apelezi la serviciile centrului nostru educational si de meditatii si sa nu mai pierzi timpul cautand pe grupuri de Facebook sau pe site-uri speciale.

  1. Avem o echipa de profesori profesionisti, cu experienta indelungata in predare, dedicati elevilor, fie ei copii sau adulti. Unii dintre ei au lucrat si in sistem dar mai multi sunt specializati pe predare 1 la 1 sau la grupe mici, cu randament ridicat si eficienta maxima. Asta o dovedeste faptul ca in general elevii care au apelat la profesorii nostri au plecat de la un nivel scazut si au ajuns sa ia si note de 10 la examene/teze/lucrari.
  2. Ne adaptam cerintelor clientilor nostri fie ei parinti si mai ales elevi. Si suntem foarte atenti la fiecare detaliu care poate ajuta in dezvoltarea sau evolutia elevilor nostri.
  3. Oferim feed-back la un interval de timp regulat pentru a urmari corect evolutia elevilor insa cel mai bun feed-back este cel in care vine copilul si va spune ca a luat 9 sau 10 dupa ce el initial cu greu trecea de nota 7. Chiar se intampla asa.
  4. Nu esti multumit de profesor dupa prima intalnire, NU-TI FACE GRIJI, gasim altul compatibil cu elevul intr-un timp foarte scurt. Daca nici acela nu e ok, desi nu am intalnit pana acum cazuri, iti returnam banii integral. Atentie! Aceasta regula se aplica doar la prima sedinta. Daca doresti sa schimbi profesorul dupa o perioada, la fel, ai GARANTIA ca iti cautam un alt profesor. Si daca nici al doilea nu este ok pentru tine sau copilul tau, iti returnam banii pe sedintele pe care nu le-ai mai facut. De fapt acesta este CEL MAI MARE AVANTAJ AL TAU CAND APELEZI LA UN CENTRU DE MEDITATII. Da-ti seama ca nu mai stai tu sa cauti profesori in stanga, in dreapta sau pe Google si Facebook. Ne ocupam noi de asta. De fapt NOI AVEM PROFESORUL TAU IDEAL. Tu doar trebuie sa ne spui obiectivul.
  5. Garantia stabilitatii pretului. Da, ai citit bine. Daca ai achizitionat un abonament de 10 sedinte de pregatire cu un pret, acela va fi STABIL pana la finalul anului scolar, in cazul materiilor scolare, sau pana la finalul programului de pregatire (la toate modulele) in cazul limbilor straine. Ce e mai fain e faptul ca in cazul copiiilor care sunt in clasele 5-7 sau 9-11, pretul este stabil pe toti anii respectivi pana ajunge in clasa terminala, 8, respectiv 12.

Daca nu v-au convins argumentele de mai sus, zic sa incercati si apelati la noi sa vedeti cu ochii vostri.

Suna sau da mesaj pe whatsapp la 0720 788 997 sau prin formularul de contact pentru mai multe detalii.

INVESTESTE IN TINE! INVESTESTE IN COPILUL TAU! INVESTESTE IN VIITOR!

Distribuie