Termeni si conditii

Termeni generali
Centrul de meditatii TOP-MEDITATII.RO este denumirea comerciala a Asociatiei Dora D’Istria, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, str. Maguricea, nr.25 bl.8J sc.2 et.1 ap.23, sector 1, avand CIF 30105670, numita in continuare Asociatia DDI.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.TOP-MEDITATII.RO, Asociatia Dora D’istria isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor
Continutul site-ului www.TOP-MEDITATII.RO este proprietatea Asociatia Dora D’istria.

Asociatia Dora D’istria garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.TOP-MEDITATII.RO, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Asocitia Dora D’istria fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Asociatia Dora D’istria, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Securitatea datelor personale
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de
Asociatia Dora D’istria exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Asociatia Dora D’istria cu o cerere scrisa, datata si semnata Dora D’istria se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Asociatia Dora D’istria nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Acordul parintilor
Site-ul este adresat adulților cu varsta de peste 18 ani si nu vor fi colectate cu buna stiinta informatii personale de identificare ale tinerilor sau copiilor sub aceasta varsta. Se recomanda ca parintii sa participe sau sa se informeze cu privire la navigarea pe internet a copiilor lor si la achizitionarea de produse sau servicii on-line prin folosirea comenzilor parentale ale browser-ului folosit pentru a putea limita accesul copiilor la aceste activitati sau informatii. Sunteti de accord sa respectati orice astfel de restrictii.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului
In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest website online este destinat promovarii si livrarii de servicii de Asociatia DDI catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale.

Plata produselor comandate prin Asociatia Dora D’istria se poate face astfel: prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul online.
Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre Asociația Dora D’istria.

Prin plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul, iar Asociatia Dora D’istria
nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Anulare

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune. Anularea comenzii se face cel tarziu cu 24 ore inainte de livrarea serviciului/produsului.

Returnare

In cazul in care nu esti multumit de serviciile oferite, poti solicita returnarea banilor cu urmatoarele conditii:

  1. Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de la curs/meditatii
  2. I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  3. Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs/meditatie în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 2 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup

Conciliere
In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu serviciile oferite de Asociatia DDI va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@top-meditatii.ro

Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni
Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Asociatia Dora D’istria pentru utilizarea acestui site.
Asociatia Dora D’istria verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.